Cart

Υγρή γλυκερίνη φυτική

Υγρή γλυκερίνη φυτική

Από: 1,00 (Συμπ. Φ.Π.Α)

Φυτική γλυκερίνη ιδανική για καλλυντικά. Αναμιγνύεται με το νερό ενώ είναι αδιάλυτη σε λιπόφιλες ουσίες. Προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες και ενισχύει την ενυδάτωση.

Εκκαθάριση
Compare
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Μοιραστείτε το

Υγρή γλυκερίνη φυτική – (Glycerin)

Φυτική γλυκερίνη ιδανική για καλλυντικά. Αναμιγνύεται με το νερό ενώ είναι αδιάλυτη σε λιπόφιλες ουσίες. Προσφέρει μαλακτικές ιδιότητες και ενισχύει την ενυδάτωση.

Ποσοστό χρήσης 1-5%.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Επιλέξτε περιεκτικότητα

100ml, 500ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Υγρή γλυκερίνη φυτική”

Translate »