Cart

Στεατίνη

Στεατίνη

Από: 0,80 (Συμπ. Φ.Π.Α)

Η στεατίνη χρησιμοποιείται σαν ομογενοποιητής, πηκτικός και μαλακτικός παράγοντας.

Εκκαθάριση
Compare
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Μοιραστείτε το

Στεατίνη
INCI : Stearic acid

Η στεατίνη χρησιμοποιείται σαν ομογενοποιητής, πηκτικός και μαλακτικός παράγοντας σε καλλυντικά σκευάσματα (δοσολογία 3%) όπως κρέμες, λοσιόν, ως συστατικό αύξησης της πυκνότητας του καλλυντικού και ως ενισχυτικό της ενυδατικής δράσης του.

Η στεατίνη επίσης χρησιμοποιείται στην παραγωγή σαπουνιών με την ψυχρή μέθοδο, για να αυξήσει τη σκληρότητα του σαπουνιού και να βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματός του.

Τέλος, χρησιμοποιείται και ως βελτιωτικό παραφίνης κατά την παρασκευή κεριών, με ποσοστό χρήσης έως 10%.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Επιλέξτε περιεκτικότητα

100gr, 500gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Στεατίνη”