Cart

Οξείδιο ψευδαργύρου

Οξείδιο ψευδαργύρου

3,50 (Συμπ. Φ.Π.Α)

Είναι φυσικό ορυκτό σε σκόνη λευκή. Παρέχει αδιαφάνεια, λεύκανση και φωτισμό χρωμάτων και έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει δε μικρότερη καλυπτική ικανότητα από το διοξείδιο του τιτανίου.

Χρησιμοποιείται σε πούδρες, μέικ απ, ρούζ, κραγιόν, γαλακτώματα, σαπούνια και για τη φροντίδα του ερεθισμένου δέρματος και ειδικά για τα μωρά.

Λόγω της ικανότητας που έχει να “αντανακλά” τις ηλιακές ακτίνες και να απορροφά τις ακτίνες UV, χρησιμοποιείται επίσης στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων σαν αντηλιακό φίλτρο.

Συσκευασία 100gr.

Compare
Κατηγορία:

Μοιραστείτε το

Οξείδιο ψευδαργύρου – (Zinc oxide)

Είναι φυσικό ορυκτό σε σκόνη λευκή. Παρέχει αδιαφάνεια, λεύκανση και φωτισμό χρωμάτων και έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει δε μικρότερη καλυπτική ικανότητα από το διοξείδιο του τιτανίου.

Χρησιμοποιείται σε πούδρες, μέικ απ, ρούζ, κραγιόν, γαλακτώματα, σαπούνια και για τη φροντίδα του ερεθισμένου δέρματος και ειδικά για τα μωρά.

Λόγω της ικανότητας που έχει να “αντανακλά” τις ηλιακές ακτίνες και να απορροφά τις ακτίνες UV, χρησιμοποιείται επίσης στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων σαν αντηλιακό φίλτρο.

Δοσολογία: Περίπου 10% με διασπορά στην λιπαρή φάση του καλλυντικού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Οξείδιο ψευδαργύρου”