Cart

Μελισσοκέρι κίτρινο

Μελισσοκέρι κίτρινο

Από: 3,70 (Συμπ. Φ.Π.Α)

Παράγεται από τις μέλισσες και χρησιμοποιείται σε παραγωγή σαπουνιού, κεραλοιφών, lipbalm και άλλων φυτικών καλλυντικών. Λειτουργεί σαν γαλακτοματοποιητής για να ενώσει λάδια με νερό.

Είναι σε μορφή παστίλιας και έχει επουλωτικές και μαλακτικές ιδιότητες, δίνοντας στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.

Εκκαθάριση
Compare
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,

Μοιραστείτε το

Μελισσοκέρι κίτρινο – (Beewax)

Παράγεται από τις μέλισσες και χρησιμοποιείται σε παραγωγή σαπουνιού, κεραλοιφών, lipbalm και άλλων φυτικών καλλυντικών. Λειτουργεί σαν γαλακτοματοποιητής για να ενώσει λάδια με νερό.

Είναι σε μορφή παστίλιας και έχει επουλωτικές και μαλακτικές ιδιότητες, δίνοντας στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Επιλέξτε περιεκτικότητα

100gr, 500gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μελισσοκέρι κίτρινο”