Cart

Λανολίνη φυτική

Λανολίνη φυτική

Από: 4,00 (Συμπ. Φ.Π.Α)

H λανολίνη είναι ένα φυτικό προϊόν και απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Περιέχεται στις περισσότερες κρέμες για να χαρίσει απαλότητα και είναι ένα από τα καλύτερα λιπαντικά και μαλακτικά της επιδερμίδας, αφού δεν έχει αλλεργική δράση.

Ιδανική για κάθε καλλυντική χρήση όπως σε κρέμες αντιγήρανσης, κρέμες χεριών & ποδιών, σε after sun, aftershave, αλλά και σε make up (μάσκαρα, lipstick) .

Εκκαθάριση
Compare
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Μοιραστείτε το

Λανολίνη φυτική – (lanolin) Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Rosinate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables

H λανολίνη είναι ένα φυτικό προϊόν και απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Περιέχεται στις περισσότερες κρέμες για να χαρίσει απαλότητα και είναι ένα από τα καλύτερα λιπαντικά και μαλακτικά της επιδερμίδας, αφού δεν έχει αλλεργική δράση.

Λειτουργεί και ως ομογενοποιητής – γαλακτοματοποιητής και σε πολλές συνταγές θα τη βρείτε να υποκαθιστά το κερί.

Ιδανική για κάθε καλλυντική χρήση όπως σε κρέμες αντιγήρανσης, κρέμες χεριών & ποδιών, σε after sun, aftershave, αλλά και σε make up (μάσκαρα, lipstick) .

χρήσης: 2 – 10% σε κρέμες και 2 – 30% σε βούτυρα ή σκέτη στο δέρμα.

Η λανολίνη είναι ελαιοδιαλυτή.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Επιλέξτε περιεκτικότητα

100gr, 500gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Λανολίνη φυτική”