Cart

Διοξείδιο τιτανίου φυσικό άσπρο

Διοξείδιο τιτανίου φυσικό άσπρο

2,70 (Συμπ. Φ.Π.Α)

Το διοξείδιο του τιτανίου είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη λευκή χρωστική ουσία λόγω της φωτεινότητας και του πολύ υψηλού δείκτη διάθλασης.

Είναι φυσικό ορυκτό σε σκόνη λευκή. Παρέχει αδιαφάνεια, λεύκανση και φωτισμό χρωμάτων. Είναι το λευκότερο λευκό.

Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, γαλακτώματα, σαπούνια. Σε συνδυασμό με οξείδιο του ψευδαργύρου θεωρείται ένα αποτελεσματικό αντηλιακό που είναι λιγότερο επιβλαβές από τα χημικά αντηλιακά.

Συσκευασία 100gr.

Compare

Μοιραστείτε το

Διοξείδιο τιτανίου – (Titanium dioxide / CI77891)

Το διοξείδιο του τιτανίου είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη λευκή χρωστική ουσία λόγω της φωτεινότητας και του πολύ υψηλού δείκτη διάθλασης.

Είναι φυσικό ορυκτό σε σκόνη λευκή. Παρέχει αδιαφάνεια, λεύκανση και φωτισμό χρωμάτων. Είναι το λευκότερο λευκό.

Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, γαλακτώματα, σαπούνια. Σε συνδυασμό με οξείδιο του ψευδαργύρου θεωρείται ένα αποτελεσματικό αντηλιακό που είναι λιγότερο επιβλαβές από τα χημικά αντηλιακά.

Λόγω του υψηλού δείκτη διάθλασης εμποδίζει την ακτινοβολία UV-A και UV-B και διασκορπίζει το φως, σε αντίθεση με άλλα οργανικά απορροφητικά UV, χρησιμοποιείται επίσης στη παρασκευή αντηλιακών προϊόντων.

Μόνο για εξωτερική χρήση.
Καλλυντικά: διασπορά στην λιπαρή φάση του καλλυντικού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Διοξείδιο τιτανίου φυσικό άσπρο”