Cart

Διαλυτ/τής αρώματος Solubilisant

Διαλυτ/τής αρώματος Solubilisant

Από: 6,20 (Συμπ. Φ.Π.Α)

Είναι ένα μοναδικό μείγμα επιφανειοδραστικής ουσίας που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο νερό να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του αλκοόλ σε πολλά καλλυντικά και αρώματα. Ιδανικό για την παρασκευή αρώματος / κολόνιας χωρίς αλκοόλη. Διαλυτοποιεί επίσης συμπυκνώματα αρώματος, αιθέρια έλαια, βιταμίνες και άλλα λιπαρά συστατικά καλλυντικών χωρίς αλκοόλ.

Εκκαθάριση
Compare
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Μοιραστείτε το

Διαλυτοποιητής Solubilisant lri
INCI : Ppg26 Buteth-26, peg40 hydrogenated castor oil, Water

Το SOLUBILISANT δρα ως μη ιονικός διαλυτοποιητής.
Είναι ένα μοναδικό μείγμα επιφανειοδραστικής ουσίας που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο νερό να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του αλκοόλ σε πολλά καλλυντικά και αρώματα.

Ιδανικό για την παρασκευή αρώματος / κολόνιας χωρίς αλκοόλη. Εμφανίζει χαμηλή κολλητικότητα, αφρισμό και χαμηλό ερεθισμό.

Διαλυτοποιεί επίσης συμπυκνώματα αρώματος, αιθέρια έλαια, βιταμίνες και άλλα λιπαρά συστατικά καλλυντικών χωρίς αλκοόλ.

Ποσοστό χρήσης 1-30% του συνόλου & 3:1 του αρώματος.

Για παρασκευή αρώματος, ζεσταίνουμε στους 50οC τον διαλυτ/τη (18% του συνόλου), μετά ρίχνουμε το συμπ/νο άρωμα (6% του συνόλου) ή αιθέρια έλαια και τέλος προσθέτουμε νερό (75%) και συντηρητικό (0,5%).

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Επιλέξτε περιεκτικότητα

100ml, 500ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Διαλυτ/τής αρώματος Solubilisant”